Behandelingen

 
Acrylnagels

Met acryl worden broze en dunne nagels versterkt. In één behandeling bij Fentastic Nails heeft u mooie, half lange tot lange nagels. De nagels kunnen verlengd worden door middel van een tip of door een sjabloonverlenging. De mogelijkheden van acryl nagels zijn zeer divers. U kunt kiezen voor een natuurlijke look, kleur of Nail-art.

Gelnagels

Gelnagels zijn gemaakt van een stroperige substantie dat met een penseel in drie lagen wordt opgebouwd en uitgehard wordt onder het licht van een UV Lamp. Uw eigen nagels kunnen worden verstevigd met een laagje gel, of uw nagels worden verlengd doormiddel van een tip of sjabloon. Gel nagels zijn flexibel, transparant en hebben een mooie glans.  Bij deze behandeling kunnen de gelnagels aangebracht worden in French Manicure stijl, kleur of Nail art.

CND Shellack

De nieuwste trend op het gebied van nagelverzorging is ongetwijfeld CND Shellac. Shellac is een hybride nagellak, welke je draagt als gel. De perfecte combinatie van de Brisa UV-gel en de Colour Effects nagellak van CND. Shellac biedt je de keuze uit diverse fenomenale kleuren, welke gegarandeerd 2 weken lang prachtig resultaat op de nagels geven. Daarnaast is Shellac een hypoallergene, 3-free formule, vrij van Formaldehyde, Toluene en DBP.

French Manicure

Een french manicure is bedoeld om je nagels natuurlijk te laten lijken. Kenmerkend is de witte halve maan aan de bovenkant van de nagels en de rest van de nagel die naturel is gelakt met een transparante nagellak. Voor de variatie kan de nagel ook geaccentueerd worden met een zachte roze kleur of andere lichte kleuren.  French manicure kan zowel toegepast worden op de natuurlijke nagel als op gel – en acrylnagels. Een french manicure behandeling van Fentastic Nails geeft je nagels een verzorgd uiterlijk.

Spa Manicure

Tijdens de Spa Manicure behandeling krijgt u een handbadje, worden uw handen gescrubt en krijgt u een heerlijk handmasker. Ook uw nagels worden mooi in vorm gevijld en gepolijst. Na de spa manicure behandeling dompelt u uw handen in de warme, heerlijk geurende vloeibare paraffine. De warme paraffinelaag stimuleert de bloedsomloop, kalmeert en ontspant. Een weldaad voor de handen en de nagels! Na ongeveer 10 a 15 minuten wordt de inmiddels gestolde paraffine, van uw handen en polsen verwijderd. Het resultaat is direct zichtbaar en voelbaar met een langdurige werking. Ook worden uw handen beschermd tegen invloeden van buitenaf. Desgewenst worden uw nagels gevijld zoals u het wilt en gepolijst en/of gelakt in de kleur die u wenst.